Syksyä kohti taas mennään. Musta- ja punaviinimarjamehua. Pakkaseen kunhan ulkona yön jäähtyvät.
Valkeita sipuleita ja vähän punaisiakin. Viipaleina leivän päälle.
Puita liiteriin, alkua vähän. Pysyy perhe talvella lämpimänä. Leppää, koivua ja pihjalaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Tuollaisesta tulee turvallinen olo.
Valkosipaleista (ja miksei tavallisistakin) kannattaa perata varret kuivista osista ja pilkkoa pakastimeen tai kuivata. Hillitympää makua tarvittaessa.
Esim tähän:
http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/res/linssikeitto.html
Minä olen antanut kuivua varsineen ja palmikoinut ennen pitkää. Nämä siperialaiset on aika hillityn makuisia muutenkin. Kestävät hyvin eteisen naulassa seuraavaan kesään, jos niitä jää. Keittoresepti vaikutti hyvältä. Sitä pittää kokkeilla joskus. Ehkä vähän soveltaen.
Lähetä kommentti