sunnuntai 11. elokuuta 2013

Keräilyjen aikaa

Syksyä kohti taas mennään. Musta- ja punaviinimarjamehua. Pakkaseen kunhan ulkona yön jäähtyvät.
 Valkeita sipuleita ja vähän punaisiakin. Viipaleina leivän päälle.
 Puita liiteriin, alkua vähän. Pysyy perhe talvella lämpimänä. Leppää, koivua ja pihjalaa.

3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Tuollaisesta tulee turvallinen olo.

Buntu kirjoitti...

Valkosipaleista (ja miksei tavallisistakin) kannattaa perata varret kuivista osista ja pilkkoa pakastimeen tai kuivata. Hillitympää makua tarvittaessa.

Esim tähän:

http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/res/linssikeitto.html

Yamaba kirjoitti...

Minä olen antanut kuivua varsineen ja palmikoinut ennen pitkää. Nämä siperialaiset on aika hillityn makuisia muutenkin. Kestävät hyvin eteisen naulassa seuraavaan kesään, jos niitä jää. Keittoresepti vaikutti hyvältä. Sitä pittää kokkeilla joskus. Ehkä vähän soveltaen.