tiistai 18. syyskuuta 2012

Kotona kypsyy

Luumut jo melkein, pystyy jo mielikseen syömään.
 Kiwit on ihan kypsiä ja pehmeitä. Pieniä mutta kiwin makuisia.
 Viinirypäleet. Terttu on melkein valmis.
 Tyrnit on valmiita. Ovat pölyttyneet vain alaoksiltaan. Hedepuut on niin pieniä ja surkeita. En tiedä miksi ne on emipuita niin paljon heikompia ruippanoita. Mutta niin se vain noilla menee.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Jaha, nyt ootte kotosalla. Kiitos mukavasta kuvakertomuksesta!

Mun työkaveri on kantanu töihin luumuja puustaan, ja kyllä ne kypsät hyviä on, makeita ja pehmeitä, paitsi että kuoret on karvaita.

Yamaba kirjoitti...

Karvaus tasapainottaa makeaa ja pehmeää. Luumun kiven sisällä on lisää karvasta.