tiistai 1. toukokuuta 2012

Salamiakkiviiliä

Syön joka aamu samanlaisen aamiaisen. Purkki kermaviiliä, siihen lusikallinen hunajaa, pari lusikallista viime kesän marjoja, ja päälle 1-3 lasillista teetä - sen mukaan kauanko on aikaa sitä juoda, minuutti vai kaksi tuntia.  
Hunajakaupasta löytyi eilen pieni purkki salmiakkihunajaa, jota tänä aamuna kokeilin vapun kunniaksi. Se oli kuitenkin aika mietoa, joten lisäsin makua pullosta. Hyvää tuli.

Salmiakki käy mausteeksi kaikkeen. Etu-, pää- ja jälkiruokiin, sekä kaikkiin juomiin. Silloin kun haluaa maustaa.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Katoin ensivilkaisulla, että salmiakkikossua tai jotain... mutta olikin pelkkää salmiakkia. Toiset panee viiliin ja puuroon valkosipulia, toiset salmiakkia :) Kermaviili on kyllä hyvää, mutta mun linjat ei kestäis sen syömistä. Eilen panin sitä kyllä perunasalaattiin. Joka unohtui kuitenkin kaappiin, vaikka piti syödä grilliherkkujen kera...

Yamaba kirjoitti...

Kun kuudelta aamulla syöt kermaviilin, ei nälkä tule seuraavan kerran ennen kuin klo 12, jos silloinkaan. Nopea ja hyvän makuinen aamiainen.