perjantai 10. helmikuuta 2012

Koipileikkaus

Käytiin isää katsomassa. Leikattu maanantaina. Tiistaina se oli vielä hyvin väsynyt, tänään jo kokolailla pirteämpi, niin kauan kuin pysyi istumassa. Koipeen virtaa taas riittävästi verta niin että se oli lämmin, eikä kuolioista ole enää tietoa. Mutta 20 m kävely rollaattorin kanssa pani sen jo puuskuttamaan kovaa ja hakeutumaan istumaan. Iso maha ja raskas perse haittaavat omalta osaltaan liikkumista, etenkin  nousua ylös ja laskeutumista alas, mutta pääongelma taitaa olla se että lihakset heikkenee nopeasti jos niitä ei koko ajan käytä. Etenkin noin vanhalla ukolla; tarkkaa ikää en tosin muista. Oliko 83 v?

Tullessa käytin tyttären kanssa Apsilla ja ostettiin juustosämpylät sekä punaista greippimehua. On ne hyvää. Parempaa tankkaamoruokaa olisi vain toinen juustosämpylä siihen perään. Apsilla piti käydä nimenomaan siitä syystä että tytär halusi sen juustosämpylänsä.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Olen äidissäni huomannut ihan silmämääräisestikin sen lihasten surkastumisen. Kun ei juuri muuta tee kuin makaa sängyssä ja lukee tai nukkuu, niin kyllä äkkiä kuihtuu. Jalat on ihan tikut.

Yamaba kirjoitti...

Joo, niin näkyy menevän. Vanhemmat opettaa meitä eri tavoin niin kauan kuin hengissä pysyvät.