lauantai 16. heinäkuuta 2011

Betonikiveys, loppu

Kai tämä urakka pitää nyt julistaa valmiiksi. Rälläkällä on vedetty viimeiset leikkaukset, ne missä tarvitaan tarkkaa viivaa, niin kuin tämä laatan kavennus.


Uusi kiveys on sovitettu vanhaan ja molemmat on pesty painepesurilla. Aika aution näköistä, kun kaikki roina on kerrankin siivottu pois.

En sano että kaikki on suoraa ja tippitoppi, mutta kohtuullista tämä on kuitenkin.


Reunukset on kaikki paikoillaan.

Muurit korotettu uutta pinnankorkeutta vastaamaan.

Ja virallinen valvoja on antanut työmaalle hyväksyntänsä. Eiköhän tämä tästä.

Loppukesällä teen vain pienempia urakoita. Olisipa eläkkeellä niin voisi rakentaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitsisi lepäillä tulevia töitä ajatellen. Vaikka vuolisi heinäseipäitä, joita ei kukaan enää tarvitse.

4 kommenttia:

RH kirjoitti...

Kyllä nuin tasaselta pinnalta kelepaa lykkiä talavela lumet pois. Mieki tykkäisin olla eläkkeelä, mutta en ole ko puoliksi. Enkä ees hyväksytystä syystä, eli iän tähden. Eikä tällä eläkkeelä osteta tuomosia pihakiviä!

Yamaba kirjoitti...

Sen takia minäkin eläkkeellä voisin vuolla niitä heinäseipäitä. Ne ei maksa mitään kun saa omasta metästä. Nyt vielä olen täystöissä, velattomana, mutta edelleen suunnilleen velkaisen kulutustasolla. Kuukaudessa jää tilille sama mikä ennen meni korkoihin ja lyhennyksiin. Pitää ostaa kivet nyt kun voi. Vaimo maksaa puolet. Ja betonia ne vaan on, ei kultaa eikä hopeaa, eikä siis missään mahottomissa hinnoissa. 15.60 e/m2. 156 eurolla tekee jo 10 neliötä. 1560 eurolla 100 neliötä. Se mikä pihatöissä on kallista on työ, jos senkin ostaa kivien lisäksi.

Lepis kirjoitti...

Onneksi olkoon urakan valmistumisesta! Siistiä!

Jos jätät reiät tekemättä heinäseipäisiin, niin voit myydä ne puiden tukiseipäiksi ;)

Yamaba kirjoitti...

Niistä voisi saada paremman hinnan jos ne olisi autenttisia. Kukapa ei haluaisi saada pihalleen aitoa kuusista heinäseivästä, pajuisine tappeineen.