torstai 7. maaliskuuta 2013

8 km

tänään ja tiistaina 4 km. Tänään -10 ja edelleen kohtalainen tuuli. Hiihtäessä kuitenkin lämmintä.

Vaikken ostanut uusia suksia, ostin uudet hiilikuituiset sauvat. Ne on niin kevyet, että tuntuvat ilmalta niitä nostaessa. Kun kättä laskee, tökkää ne maahan. Toimivat niin kuin pitääkin. Porkkaa ei ole oikein minkäänlaista, mutta koneladuilla ei näytä tarvitsevan.

Käden ote vain on jokseenkin kummallinen. Kahva tulee eri asentoon suhteessa käteen kuin vanhoilla 1980-luvun sauvoillani, joissa on vain yksinkertainen lenkki. Mutta niinpä sauva myös iskee maahan eri asennossa. Remmit pitänee asetella erilaiseen kireyteen kuin ne oli tänään; ranteisiin alkoi koskea lopummalla matkaa.  Niissä on vielä opettelemista ja säätämistä.

----------

Alan oppia sanomaan taas ässän. Suussa on uusi hammasproteesi muutaman päivän koekäytössä. Ei ne vielä kuitenkaan ihan natsaa. Korkeudet vastakkaisilla poskilla ei satu kohdalleen, niin että suu tuntuu olevan vinossa. Sinänsä kuitenkin mukavammat kuin pari viikkoa suussa olleet muoviset, jotka oli isot ja joilla saattoi sanoa vain äšššän.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Siinä se onkin hiominen, että saa tasaiseksi purennan! Kun ei sitä pysty siinä hammaslääkärin tuolissa sanomaan, kun lääkäri kysyy joko on hyvä. Leuat on tottunu oleen vinksallaan niin eihän ne ymmärrä olevansa oikeassa asennossa sitten kun ovat. Vasta parin päivän päästä ehkä tietää.

Yamaba kirjoitti...

Taidat olla ihan oikeassa. Oudoilta ne edelleen tuntuu, ja kömpelöiltä, mutta parempaan suuntaan mennään.