keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Piikkimatto

Ostin piikkimaton. Niin moni työpaikan naisista on sitä kehunut. Miehiltä ei juuri ole tullut kommentteja asiaan. Arvelin, että sen voi nyt ostaa kun se ei enää mitään varsinaista muotia ole.

Se oli mukava. Muutaman minuutin koski, sitten kipu lakkasi, ja sen jälkeen nukahdin. Nukuin siinä melkein tunnin. Lopun iltaa oli hyvä olo. Tytär tykkäsi siitä niin, että kokeili kahteen kertaan. Ensin 10 ja sitten 45 minuuttia kirjaa lukien. Halusi jatkaa vielä, mutta arvelin että paras antaa ihon ja elimistön levätä. Se jättää melkoiset jäljet nahkaan. Tummia syviä kuoppia ja koko piikkialueen iho menee punaiseksi.

Jäljet häviää kuitenkin nopeasti. Jotain vahvaa se joka tapauksessa tekee, niin isot muutokset tuossa alueessa on. Vaimokin kokeili ja oli minun laillani nukahtaa. Ei kehunut, jos ei moittinutkaan.

2 kommenttia:

Lepis kirjoitti...

Se on ihana rentouttaja! Pidin sitä ihan humpuukina, mutta fysiari kehoitti keväällä hommaamaan sellaisen ja nyt ihmettelen miten sitä ilman on osannut olla. Kuvittelisin talvipimeisssä sen kaksinkertaistavan nautinnon! Hyvä ostos!

Yamaba kirjoitti...

Sinäkin olet sitä mieltä. Ei meilläkään kukaan ole esittänyt muuta. Kivun harkitulla käytöllä saa yllättävän tuloksen aikaiseksi.