lauantai 15. tammikuuta 2011

Merkkarikoira

Miina on pääasiassa sitä mieltä, että ruoka joka kelpaa ihmiselle, kelpaa koirallekin. Syö lihan, makkaran, juustoleivän ja munakkaan lisäksi vihanneskeitot, curry-riisit, chilillä maustetut risotot, Thai-nuudelit, tuulihatut, lakritsit, merkkarit ja kaiken muunkin mahdollisen salmiakin.

Pääruoka tulee kuitenkin säkistä - pitänee lisätä siltä varalta että joku luulee täällä eläintä rääkättävän. Pitää mahan kunnossa. Orikinaalia olen sille syöttänyt. Teurastajalta en ole hakenut suolenpätkiä tai mitä ne sieltä myyvätkään, enkä ruvennut pitämään Miinalle omaa lihadieettiä. Papanat on riittäneet.

Tomaattia ei syö, eikä kurkkua. Mustat oliivit menee, mutta vihreät ei. On sillä pieniä henkilökohtaisia antipatioita joitakin ruokia kohtaan.

4 kommenttia:

RH kirjoitti...

Eipä jää teillä paljon biojätettä sitten. Meilläkin oli muinoin seefferi, joka söi KAIKEN lukuunottamatta valkosipulia, ja sen puolirotuinen tyttökaveri, joka söi ne valkosipulitkin. Mutta seefferi sai allergiaoireita tomaatista, sianlihasta ym. sikatuotteista, rypsiöljystä, vehnästä... sekä niitä syöneen kaverinsa yrjön syömisestä :)

Yamaba kirjoitti...

Sinulla on ollut hyväruokainen seefferi ja sillä vielä kunnioitettavampi toveri.

Kaikki allergiat eivät johdu liiasta hygieniasta. Hyvä kun muistutat siitä.

Tulee meille sitä biojätettäkin: kahvi- ja teepussit, hedelmien ja perunoiden yms kuoret, käsipyyhkeet ja nenäliinat, kalan nahkat ja ruodot jos on järvikalaa ... muuta ei oikein tule mieleen.

RH kirjoitti...

Juuei, meillä ei ole koskaan ollut liikaa hygieniaa :) ja tuosta järvikalan rääppeistä tuli mieleen, että se seefferi söi kerran isännän virvelöimän puolimetrisen hauen, raakana... mitään ei jääny jäljelle. Matokuuri kyllä oli edessä koiralla.

Yamaba kirjoitti...

Hyvin kunnioitettava on ollut seefferikin.