keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Viimeinen gradu tältä vuodelta on luettu. Kotona luin, en kärsi mennä enää työpaikalle jos ei ole aivan pakko. Kymmenen tunnin homma se oli ilman työmatkojakin. Oikein mielenkiintoinen kyllä, ja on sitä mielissään kun oppilaat tekevät hyvää työtä, mutta niitä vain on ollut kamalan paljon. Vielä yksi väitöskirjan käsikirjoitus ja nippu hallinnollisia kokouksia, ja yksi tenttikin vielä. Ensi viikon mittaan alkaa rauhoittua, nytkin on jo sellaista hiukan ilmassa.

Vaimo löi kunnassa nyrkin pöytään ja ilmoitti eroavansa jos ei pääse lepäämään. Päästivät lepäämään; saa sinne terveyskeskukseen sijaisen kun tarpeeksi rahaa maksaa. Tuli eilen yöllä puoli yhdeltätoista kotiin ja aloitti joululomansa tänään. Kävi vessassa aamulla mutta muuten ei liikahtanut sängystä ennen kuin iltapäivällä neljän aikaan, jolloin tuli syömään. Lämmitin sille saunan, minkä jälkeen lähti takaisin kahdeksalta nukkumaan.

Joitakin ajetaan joukolla työttömiksi ja joitakin yritetään tappaa töihin. Tällaiseksi on mennyt.

Onneksi on kirkasta ja mukava pakkanen. Liiterissä monta kuutiota kuivaa puuta. Kyllä tämä tästä.

3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Lepääminen tekee kutaa kenelle hyvänsä, mutta on tämä koiravauvalomalla olokin stressaavaa - varsinkin tässä pakkasessa, kun koirallakaan ei ole turkkia kuin nimeksi.

RH kirjoitti...

Ai niin, ja Rompertti ei oo puhunu mitään sen jälkeen, kun ihmettelit kuka se on... :(

Ipo kirjoitti...

Todellakin sellaseks on menny, että raadetaan henkihieverissä tai ollaan työttömänä. Nyanssit on kadonnu.

Toivottavasti sulla ja vaimollasi on rentouttava joulun aika!