perjantai 16. elokuuta 2013

Paasikiviopistolla ilman housuja

Paasikiviopisto on tuolla rinteellä puiden takaa pikkuisen näkyvän Harjuttalan kartanon entinen navetta.
 Olisi luullut paikan olevan täynnä kokoomuslaisia, mutta se olikin täynnä mummoja ja pappoja, joista ainakin osa ilmoitti olevansa perussuomalaisia. Niin ne valloittaa Kokoomuksen pyhät tyyssijatkin.
Ei oltu kumpaakaan puolueeseen liittymässä. Siellä oli rantasauna ja ranta, jossa halutessaan sai uida Itämeressä valkoposkihanhien kanssa. Tosin ne hanhet ei tässä kuvassa enää ole, eikä olleet mukana koko reissussa uimahousunikaan. Jäivät eteisen pöydälle lähtiessä, ja koska tuolla saivat uida nakuina vain hanhet, jäi tällä kertaa Itämeressä uimatta. Sauna oli hyvä.

Tulipahan nähtyä tämäkin paikka. Ihan asiallinen se oli.

4 kommenttia:

Buntu kirjoitti...

Oikeampi nimitys noille on valkopaskahanhi. Sotkevat kaikki nurmikot täällä Helsingissä ja paskassa on aina valkoinen pää, siitä tunnistaa syyllisen. Ja paska on inhaa kun sitä tarttuu kenkiin ym.

Ugh! olen puhunut

lepis kirjoitti...

Eipä taida olla enää nuo puolueiden hengennostatusmestat samassa huudossa kuin vuosikymmenten takana. Ehkä hyvä niin.

RH kirjoitti...

Varsinainen täky tuo "ilman housuja" :) Ei sinusta kuiten semmosta kuvaa ollu...
Kyllä Yyterissäkin oli hanhenkakkeleita, mutta ei haitaksi asti onneksi.

Nätti paikka on tuo.

Yamaba kirjoitti...

No joo, kyllä ne aika paljon sitä paskaa näkyivät nurmikoille tekevän, tosin vihreältä se näytti. En tutkinut tarkemmin sen päitä.

Puolueet samanlaistuu; de facto kansallinen liikkumavara EU:n ja maailmantalouden välissä on niin pieni, että kovin paljoa eivät ainakaan suuret ja hallitukseen pyrkivät puolueet pysty toisistaan eroamaan. Kai se näkyy näissä koulutuskeskuksissakin.

En minä väittänyt että kuva olisi ollut, mutta kyllä minä siellä ilman housuja olin.