On ollut enempi töitä viime aikoina. Aamuisin joen vartta töihin. Pasuunakukka pärjää täällä ulkona, vaikka olen nähnyt Kiotossa kyllä lievää pakkastakin ja 10 cm räntää maassa helmikuussa. Ehkä joen varressa pysyy nollan yläpuolella.
Askelmia myöten tuonne sillan takana näkyvään harmaaseen taloon. Inamorin halli Kawabata-doorin ja Konoe-doorin risteyksessä.
Siellä yksi päivätyö ja sitten toinen yliopistolle, missä on selvitelty verkon kautta Suomen asioita. Ei kuitenkaan kovin paljon yli 10 minään iltana.
Iltaruoka on ollut sitä mitä siihen aikaan on sattunut saamaan. Joko jossain ravintolassa kotimatkalla, tai kadun varresta kojusta tällaista. たこやき takojaki on mustekalan palasia paistettuna kupeissa pallon muotoisen vehnäjauhotaikinan sisällä. Päällä majoneesia, soijaa, purjoa, pikkelsiä ja höylättyjä kuivatun kalan lastuja. 8 kuulaa 3.20 euroa. Sillä pärjää.
Illallisen söisi mielellään perheen kanssa, mutta se ei ole täällä enää. No, kohta sen taas tapaa. Kaikki päättyy aikanaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti