tiistai 19. huhtikuuta 2011

Iltakävely

Mehtiin pääsee jo hyvin, hanget on painuneet ja kuusikoista jo hävinneetkin. Mutta sinne on mentävä pitkävartiset kumpparit jalassa. Vedet on vielä pitkälti metissä jälellä. Kävin tytärten kanssa kävelyllä, joka lätäkkö keskeltä kävellen, ei kiertäen.

Järvissä puolestaan on vielä vesi hyvin alhaalla. Nyt pääsee kävelemään paikoilla, minne normaaliveden aikana ei ole asiaa. Nyt tuolla oli vettä vain nilkkoihin, eikä pohja vielä upottanut samalla tavalla kuin se kesällä tekee. Eikä vielä ötököitä juuri ollenkaan. Ruo'ot ja sarat painuneina, niin että näki hyvin minne kulkee. Se voi näyttää nyt heinäniityltä, mutta ei ole. Paljon veden aikaan tuolla voi melkein soutaa. Tosin taitaa se tupasvilla jonkinlainen heinä kyllä olla.

Kivillä, missä ei kukaan koskaan käy, oli komeat jäkäläkasvustot.

Ilta-auringon jyrkässä vaakavalossa vielä erityisen terävinä. Tämä kuva tuntuu siltä kuin tämä olisi väärin päin, että tätä pitäisi kääntää 90 astetta oikealle, mutta näin se oli. Kun tätä aikansa katsoo, niin tottuu. Vain päiväntasaajan seutuvilla valo voisi tulla noin jyrkästi ylhäältä päin.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Hieno reissu teillä! Keväällä ja syksyllä pääsee paikkoihin, mihin kesällä ei oo menoa ja talvella ei oo mitään kattomista. Täytyykin käydä katsomassa, joko näsiä kukkii...

Yamaba kirjoitti...

Meillä on nupulla, teillä voi jo kukkia.