lauantai 25. joulukuuta 2010

Aatto

meni sopuisasti. Talon töitä pitkälti iltaan uunien lämmityksestä ja vaimon juoksupoikana toimimisesta koiran pesuun. Pukki ei käynyt, mutta sain lahjaksi kaksi kaulaliinaa, toinen vaimon, toinen tyttären neuloma. Siitä voi päätellä, että asiat ovat jokseenkin hyvin. Asiat ovat hyvin kun naisihmiset antavat miesihmiselle jotain lämmintä ja pehmeää ruumiin ympärille kiedottavaa. Siinä on symboliikkaa.

Miinan ympärille puolestaan käärittiin minun vilttini. Märkä koira on pidettävä talvella lämpöisenä. Vilustuu helposti. Ulos en sitä laskenut ennen kuin tänä aamuna lähdettiin seitsemältä kävelylle.

Minä annoin tyttärelle nipun kirjoja, mukaan luettuna Ruususadun, ja vaimolle kukkia sekä kynttilöitä. Ne käytetään pian pois, eivät jää vastuksiksi komeroihin.

Jos rupeaisi syömään torttuja ja katselemaan animeita tyttären kanssa. Ei kiirettä mihinkään.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Oi, kaksi kaulaliinaa! Miten suloista! Tuli mieleen joulu muutama vuosi sitten, kun mies ja apike (anopin avomies) vaihtelivat samoja lahjoja - otsalamppuja. Ne oli aika vasta tullu markkinoille. Alkoi jo naurattaa, kun kolmas otsalamppu kuoriutui paketista...

Yamaba kirjoitti...

Ohtalamput on käteviä auton korjauksessa pimeällä tiellä. Ja joskus syyspimeällä metässä kävellessä, ennen lumen tuloa. Mutta havemmin niitä muualla tarvitsee. On minullakin jossain verstaassa sellainen, mutta enpä ole pariin vuoteen tainnut tarvita missään.