lauantai 31. heinäkuuta 2010

Reissussa

Ajeltiin ilta, piästiin Viäksyyn asti Hämmeesee siinä vaeheessa ku pere alako väsyä ja olla näläkäne. Tien varressa ol Tallukka-nimine hotelli, minnekkä ottivat meijät sissää. Ystävällistä väkkee. Antovat meille alennustakii, vaekka hotelli on ihan täännä, eikä ees kysytty. Ollaa kae nii resusen näkösiä.

Paekka on täännä venäläesiä urheilijoita, Торпедо rinnassa viittaa Moskovan Torpedoon, eli Футбольный клуб "Торпедо" Москва. Jalakapalloelijoeta. Syötii niijen seassa ja käätiin kävelyllä. Löyvettii leikkikenttä metän keskeltä, missä tytär pomppuutti pomppulaavalla kummannii vanhempasa mahan kippeeks. Tämmöstä naatiskelua se on turismi.

Tyttärellä on kasvirässi matkassa. Kahtel nurmikoeta ja sano että samat on tiällä kukat ku kotonakkii. Viaksyssä on muuten se kanava ja kansallismaesemata Päejänteelle päen. En tiijä onko tiällä muuta. Onpahan tuota tässäe.

4 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Jos kerran olet siellä, niin menkää Sysmään tutustumaan Morganismiin. Osoite löytyy blogistani ja opastuksia jokaiselta linja-autopysäkiltä matkalla Vääksystä Sysmään ja isoa kylttiä tien varressa ei voi olla huomaamatta. Tämä ei ollut mainos. Se on elämys.

RH kirjoitti...

Mänkää sitä merenrantoa kahtelleen.
Viäksyn kanava ei oo meri.

Yamaba kirjoitti...

Outpa noppee kommentoemaan, vastahan tämän julukasin. Uskon sinua kyllä, mutta myö ollaan mänössä etelään päe. Tyttö haluaa merta eikä taijetta. Katoin kyllä Morkanismia verkosta; siellä voes käävvä toesella kertoo.

Yamaba kirjoitti...

Äskönen oli Lepikselle, vuan jo kerkis Sannakii het. Kyllä se meri on tarkotus jostae löytee.