lauantai 17. toukokuuta 2008

Viimeinkin lauantai. Nukkumista hyvin pitkään. Taas kahdestaan tyttären kanssa, vaimo tulee illalla kotiin sauna-aikaan. Normaali talon siivous, saunan lämmittäminen, ruuan laitto (paistettiin munia) ja kauppareissu. Kuljeskelua puutarhassa. Jopa täällä on nyt öisin yllättävän kylmä, -4C viimekin yönä klo 4. Vesilätäkkö senttisessä jäässä. Osa kukista jatkaa sitkeästi päivisin kukkimistaan, osalta kasveista paleltuu lehdetkin. Saunan lauteista pari oli raksahdellut irti ruuveistaan, kuumuvat ja jäähtyvät, kastuvat ja kuivuvat. Ruuvasin ne takaisin kuntoon. 

Luin viikon lehtiä pitkään ja hitaasti. Heikki Patomäki on näköjään päässyt valtakunnan johtavaksi anti-intellektuelliksi. Arvonimi sekin. En tiedä ketää muuta, jonka olisi onnistunut noin näyttävästi ottaa Helsingin paikallislehti vaalikampanjan välineekseen.

Ja oli tämän päivän lehdessä myös jonkun muunkin osuva kommentti Opetusministeriön retoriikasta. Pangloss oli hyvin sanottu. 

Luin mielenkiintoista blogiakin.

Vaihteeksi tällainen hyvä päivä, jolloin ei tapahdu mitään tarpeetonta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvä päivä, jolloin ei tapahdu mitään tarpeetonta." Hyvä määritelmä. Toimii paremmin näin päin kuin luettelemalla kaiken sen mitä kuuluisi tapahtua.

Näissä kirjoituksissa on kiva tunnelma.

Yamaba kirjoitti...

Kiitos, hyvä nainen.